Evenementen

Een unieke activiteit voor jong en oud. Voor kleine en grote feesten en evenementen.

1000 mensen per dag

Het bereik van de drumworkshops is op een festival uit te bereiden tot een bereik van ongeveer 1.000 mensen per dag. Dit is een optelsom van iedereen die kan drummen en iedereen die kijkt naar de drum optredens van andere bezoekers die zichzelf kunnen laten horen.

workshops én feesten

In de Drumcaravan worden de workshops verzorgd via tablets. Deze staan er standaard op en op verzoek kunnen deze ook speciaal worden opgenomen voor de gelegenheid of het evenement.

Naast het drummen is er ook muzikaal entertainment. Er wordt een geluidsinstallatie aangesloten waaraan elektronische drumstellen gekoppeld worden. Hier kunnen verschillende mensen drummen. Denk hierbij aan bezoekers die na een workshop met een nummer mee kunnen spelen en aan ervaren drummers die zichzelf graag een paar nummers willen laten horen.

Tarieven

In de onderstaande prijslijst worden de prijzen benoemd voor braderieën en festivals. De benoemde bedragen zijn exclusief btw.

Bij de festivals is het gewenst om munten te ontvangen om hiermee consumpties te verschaffen.

Als u een ander soort aanvraag heeft dan kunt u uw vragen hieronder stellen.

Muziek maken op een muziekfestival

Het klinkt alleen al heel gaaf maar het is nog veel leuker dan dat. Leer muziek maken door de workshops in de Drumcaravan en laat het horen aan het aanwezige publiek. We laten de bezoekers zich dé rockster voelen waar ze de rest van het festival altijd naar toe kijken.


Een hand uit de evenementen die wij hebben gedraaid

Drum-Party bestaat sinds medio 2019. Enorm veel festivals zijn er daarom nog niet geweest waar wij op hebben gestaan. Wel zijn wij zeer bekend op locale evenementen zoals Waterpop en Podium Westland. Ook zijn wij verder van huis geweest en stonden wij op grote jaarmarkten zoals in Den Hout, braderieën en festivals als Hatseflats, Jaarmarkt Den Hout en de Funky Market. De twee grootste evenementen tot nu toe zijn Jeugdvakantieland in Ahoy en Parkpop Den Haag

Prijslijst

Braderie / Jaarmarkt 1 dag

€540

Braderie / Jaarmarkt per extra dag

€400

Reiskosten per kilometer

Berekend vanaf Grote Waard 15, Honselersdijk

€0,65

Festival 1 dag

€900

Festival 2 dagen

€1400

Festival 3 dagen

€1850

Workshop video op maat

Alle drumstellen worden voorzien van deze workshop

€550

Reiskosten per kilometer

Berekend vanaf Grote Waard 15, Honselersdijk

€0,65

Bespreek een Drum-Party