Werken bij Drum-Party

Voor een echte unieke ervaring

Werken bij Drum-Party

Bij Drum-Party kan je gemakkelijk aan de slag als ZZP'er, stagiair of als vrijwilliger. Je komt in een super leuk bedrijf te werken waar je heel veel leert en waar niets onmogelijk is.

ZZP'er

Als zelfstandige ga je langs scholen en BSO's om drumworkshops te geven. Heb je enige ervaring als drummer of drumleraar dan is het mogelijk om als Drum-Party leraar aan het werk te gaan. Het zal vaak gaan over de laatste uurtjes van de werkdag.

Stagiair

Als stagiair laten we je meedraaien in alles wat er bij Drum-Party is. Je komt immers om te leren. Zo ben je op kantoor bezig en ook veel op locatie op evenementen en in het onderwijs. 

Je kan leren drummen en leren hoe je drumworkshops geeft. Op kantoor houden we ons zoveel mogelijk bezig met waar jij voor leert.

Op dit moment zijn we vooral opzoek naar junior accountmanagers, marketing en communicatie, evenementenorganisatie en pedagogisch medewerker studenten. Kom jij vanuit een andere studie maar wil je wel graag stage lopen? Bespreek het en vul het onderstaande contactformulier in met een kleine motivatie.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger maak je de meest mooie momenten mee bij Drum-Party. Je gaat mee naar evenementen en gaat daar met veel mensen spreken die allemaal enthousiast zijn over de activiteiten die we daar organiseren. Vaak zijn er genoeg muntjes of faciliteiten waar je gebruik van kunt maken waar je anders op het evenement nooit zou komen.


Enthousiast? Kom dan in contact met ons