Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Werken bij Drum-Party

Voor een echte unieke ervaring

Werken bij Drum-Party

Bij Drum-Party kan je gemakkelijk aan de slag als ZZP'er, stagiair of als vrijwilliger. Je komt in een super leuk bedrijf te werken waar je heel veel leert en waar niets onmogelijk is.

ZZP'er

Als zelfstandige ga je langs scholen en BSO's om drumworkshops te geven. Heb je enige ervaring als drummer of drumleraar dan is het mogelijk om als Drum-Party leraar aan het werk te gaan. Het zal vaak gaan over de laatste uurtjes van de werkdag.

Stagiair

Als stagiair laten we je meedraaien in alles wat er bij Drum-Party gebeurd. Je komt immers om te leren. Zo ben je op kantoor bezig en ook veel op locatie. Daarnaast kom je veel op evenementen en in het onderwijs. 

Op dit moment zijn we vooral opzoek naar junior accountmanagers, marketing en communicatie en studenten  evenementenorganisatie. Kom jij vanuit een andere studie maar wil je wel graag stage lopen? Bespreek het en vul het onderstaande contactformulier in met een kleine motivatie.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger maak je de meest mooie momenten mee bij Drum-Party. Je gaat mee naar evenementen en gaat daar met veel mensen spreken die allemaal enthousiast zijn over de activiteiten en workshops die we daar organiseren. Vaak zijn er genoeg festivalmuntjes of faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Je ervaart een evenement op een geheel andere manier.


Enthousiast? Kom dan in contact met ons