Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Onderwijs en BSO

Drumworkshops 

Tijdens de drumworkshops laten we de kinderen ontdekken wat drummen is. Door op het drumstel te slaan horen ze direct geluiden en dit motiveert om door te gaan.

De drumworkshops in de Drumcaravan worden gegeven dmv video's via tablets. De workshops variëren van 20 tot 60 minuten. Bij korte workshops gaan we kort in op het drummen en bij de langere workshops worden basisritmes geleerd en toegepast op muziek.


Drumles programma's  

Drumles programma's zijn ontwikkeld voor het onderwijs en de BSO. De programma's zijn ontwikkeld in verschillende niveaus, op basis van leeftijd. In deze lesprogramma's gaan wij er vanuit dat de kinderen weinig tot geen drumervaring hebben.

Voor de jongste kinderen bestaat het programma uit een half uur per keer of per week. Bij de oudere kinderen is dit een uur.

De programma's bestaan uit een periode van 4-6 weken waarin wekelijks les gegeven word. Indien gewenst


Prijslijsten

Het boeken van de Drumcaravan kan al vanaf 1 uur (per week).

Daarbij berekenen de totaalprijs op basis van vaste tarieven, reiskosten en eventueel extra drumstellen.

Over deze eindprijs worden er standaard kortingen berekend als er bijvoorbeeld nog een workshop/les programma geboekt word. Voor lesprogramma's gelden er extra kortingen op basis van het aantal weken van het programma.


De manier van lesgeven

De drumlessen en drumworkshops verzorgen wij in de Drumcaravan. 

Ieder drumstel is voorzien van een koptelefoon om jezelf te horen, een set drumstokken en een tablet. Via de tablet worden de lessen en workshops verzorgd. Er is ten alle tijden een ervaren begeleider aanwezig die er voor zorgt dat alle lessen en workshops goed verlopen. 

De lesbegeleider zorgt ervoor dat alle kinderen de juiste les volgen en dat iedereen op een juiste manier achter zijn of haar drumstel zit. Daarnaast kan de begeleider vragen beantwoorden en helpt waar nodig.

Voordelen van drummen

Een muziekinstrument bespelen lijkt vaak moeilijk. Toch valt dit wel mee als je gaat drummen. Als je op een drumstel slaat, krijg je direct geluid te horen en wanneer dit in een patroon gespeeld word kan dit al met ieder denkbaar nummer gedrumd worden.

Als je aan het drummen bent denk je nergens anders aan. Dat is voor iedereen lekker en juist speciaal voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren is dit een uitweg. 

Drummen verbeterd je motoriek omdat je constant meerdere handelingen aan het uitvoeren bent met je armen en benen. Doordat je zo erg aan het bewegen bent met je armen en benen is het ook nog als sportactiviteit te zien.


Prijslijst

Bespreek uw Drum-Party