Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

De Drumcaravan

De plek waar je je eerste drumervaring opdoet

De Drumcaravan is de laatste jaren steeds bekender geworden bij onder andere bso's feesten en festivals.

Het is nu voor iedere organisatie mogelijk om de Drumcaravan te boeken om iets toe te voegen aan jullie speciale dag om deze onvergetelijk te maken.

Hieronder zie je wat de Drumcaravan is en waar deze speciale caravan allemaal voor te boeken is.

Wat is de Drumcarvan?

In de Drumcaravan staan 7 stille elektronische drumstellen. Ieder van deze deze drumstellen is voorzien van een koptelefoon om alleen het geluid van je eigen drumstel te horen. Verder zit er op ieder drumstel een tablet aangesloten waarop lesvideo's staan van Online Drumles.

De drumlessen die alle kinderen volgen zijn gemaakt voor de leeftijd 4-12 jaar. De aller jongste kinderen maken gebruik van de coördinatie trainingen. Hierbij maken we gebruik van de kleuren die wij op het drumstel hebben toegevoegd. De oudere kinderen leren de basis van het drummen die direct op muziek meegespeeld kan worden.

De afmetingen van de Drumcaravan zijn 6,00 x 2,25 x 2,50 meter. Deze maten zijn handig bij het bepalen of de caravan door een hek of onder een tunnel door kan rijden.


Waar de Drumcaravan perfect inzetbaar is

BSO na school

De Drumcaravan is enorm gaaf als naschoolse activiteit om eenmalig op locatie langs te laten komen of door een volledig lesprogramma van een aantal weken te volgen.

Vakantie activiteit

In de schoolvakantie rijden we heel Nederland af naar de leukste BSO's

Wij kunnen de hele dag op dezelfde locatie staan of meerdere vestigingen afrijden van dezelfde organisatie.

Evenementen

De Drumcaravan gaat gegarandeerd vol de hele dag! Of we nu met 8, 12 of 20 drumstellen komen.

Vakantiespelen

In de meeste dorpen en wijken worden leuke vakantiespelen georganiseerd. Als je de volgende keer echt iets gaafs wilt hebben staan dan is de Drumcaravan een echte aanrader.

Schoolfestival

Rond de vakantietijd zijn er vaak schoolfestivals. Voor een leuke activiteit waar iedereen zich uit kan leven moet je de Drumcaravan erbij hebben!

Promotie acties

Dit is meer gericht op de bedrijven. Wanneer jij als bedrijf jezelf op een ludieke manier wilt promoten zoals bij een opening van een nieuwe vestiging of het promoten van een product dan kunnen wij daar geweldig op aanvullen.Download de prijslijst

Ontdek wat jouw totaalprijs ongeveer zal zijn. Een offerte op maat aanvragen kan dmv het contactformulier hieronder.

Kom in contact voor alle vragen en boekingen

U kunt natuurlijk ook altijd bellen als u wilt weten wat het beste bij jullie past.

Schrijf je ook gelijk in voor de nieuwsbrief