Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Evenementen voor Bedrijven

De bedrijfsevenementen die juist nu mogelijk zijn!

Online Drummasterclass

Het bedrijfsevenement in je eigen omgeving én toch samen met het hele team.


Coronaproof online thuisevenement

Iedere deelnemende werknemer krijgt een volledig elektronisch (stil) drumstel thuis geleverd. Door de combinatie met het drumstel en online vergadersoftware wat bij jullie in het bedrijf geïntegreerd is is de online Drummasterclass te volgen.

Groepsgevoel maar dan thuis

Op kantoor kunnen jullie in veel gevallen elkaar nog even niet zien. Gelukkig kan dit online wel. 

Omdat jullie allemaal hetzelfde drumstel binnenkrijgen en dezelfde Masterclass volgen komt het groepsgevoel terug net zoals in onze live workshops.

Je ziet elkaar online!

Omdat wij jullie gebruik laten maken van de software die bij jullie bekend is zoals Microsoft Teams, Google Meet en Zoom zullen jullie buiten de masterclass ook elkaar kunnen zien. Als er tijdens de masterclass vragen zijn kan je die ook live stellen.

Groepsgrootte

Deze online masterclass is te volgen voor kleine en grote groepen. Zo is het al mogelijk om met 6 personen een afspraak in te plannen. De maximale groepsgrootte op dit moment is 28 personen.

Grotere groepen zijn te verdelen in kleinere groepen. Er zijn wel grote aantallen drumstellen besteld. Deze komen vanaf januari binnen.

Coronaproof thuisbezorgd

Onze bezorgers doen de uiterste best om u geen extra gevaar te laten lopen. Het liefst plaatsen wij zelf het drumstel in de woonkamer. U hoeft alleen de deuren open te houden zodat wij direct door kunnen lopen. Wilt u dit toch niet dan kunnen wij het drumstel ook voor de deur neerzetten.

Na de masterclass

In de dagen na de online masterclass halen wij alle drumstellen weer op. Vinden sommige collega's het drummen ineens geweldig dan is het mogelijk om via de zaak of privé het drumstel met een abonnement op www.onlinedrumles.nl af te sluiten.

De extra toevoeging vanuit de directie

Als directie wil je graag het hardwerkende personeel toespreken en bedanken. Wij bieden een extra service waardoor het contact zo persoonlijk wordt gemaakt.

Bedank je personeel online voorafgaand aan de masterclass en laat ons een extra pakketje afleveren die jullie zelf samen mogen stellen. Hier kunnen wat hapjes en drankjes inzitten voor tijdens de pauze en een leuk persoonlijk bericht.

Prijzen

Alles heeft zijn prijs. Een product thuisbezorgen en installeren brengt kosten met zicht mee. Toch willen wij een aantrekkelijk aanbod neerleggen met ons exclusieve aanbod. 

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar: sales@drum-party.nl voor een persoonlijke offerte.