Workshops

Onze Drumworkshop 

Bij Drum-Party kan jij jouw eerste drumervaring opdoen tijdens een drumworkshop. en je direct een echte rockster voelen. Wij bieden verschillende workshops aan om iedereen te motiveren voor het maken van muziek. In de workshop leer je de basis van het drummen onder de knie te krijgen. We maken vanaf het begin van de workshop al gebruik van het gehele drumstel. We starten met wat simpele oefeningen om te horen wat voor geluid je instrument maakt en om natuurlijk even lekker op te warmen. Gedurende de workshop leer je een basisritme en verschillende fills spelen die we gaan combineren met muziek. Oftewel een zeer leerzame maar zeker muzikale middag!

In de drumschool is het mogelijk om met kleine en grote groepen van 2 tot 10 personen de workshops te volgen. Iedereen heeft de beschikking tot een eigen drumstel en door ons speciale systeem is het zelfs mogelijk om elkaar te horen drummen via jouw eigen koptelefoon. 

Kinderfeestjes 

Drum-Party is een jaar geleden begonnen met het organiseren van compleet ingerichte kinderfeestjes. Hierbij worden jullie ontvangen in een geheel versierde drumschool met daarin een tafelvoetbal spel en een trampoline om helemaal op los te gaan.

De kinderen krijgen een drumworkshop van een uur waarin ze ook verzoeknummers aan kunnen vragen. De discolichten staan aan om helemaal in de feeststemming te blijven. Na de drumworkshop gaan we allemaal een eigen trommeltje maken en is er alle ruimte om lekker te spelen in de drumschool.

Als kers op de taart kunnen wij ook een verse en zeer lekkere trommeltaart bakken met de naam van de jarige daarop. Samengevat het meest onvergetelijke kinderfeestje ooit!


Kleine groepen

Het is mogelijk om met alle soorten groepen een drumworkshop te volgen. Dat kan dus ook met een groep van 2-6 personen. Daarbij is de keuze ook te maken of jullie willen deelnemen aan een grotere groep of dat jullie liever alleen met jullie eigen groep de drumworkshop willen volgen.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Vriendengroepen 

Zijn jullie met de vriendengroep opzoek naar een onvergetelijk uitje? Dan zit je hier helemaal goed. Bij Drum-Party bezorgen we jullie een onvergetelijke dag. Jullie leren met ons drummen en er is ook ruimte om een drankje te drinken met daarbij wat lekkers.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Vrijgezellenfeesten 

Bij Drum-Party kunnen jullie een leuk vrijgezellenfeestje vieren door het volgen van een speciale drumworkshop en het maken van een eigen herinneringen trommel door het volplakken van een trommel met alle herinneringen die jullie met elkaar hebben. Deze trommel is te draaien zodat er iedere keer andere herinneringen in beeld zijn. Zo kan hij/zij altijd terug denken aan deze leuke tijd.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Bedrijfsfeesten 

Bij Drum-Party zijn bedrijfsfeesten op verschillende manieren in te vullen. Van een drumworkshop als bedrijfsuitje met daarbij de lekkerste hapjes en drankjes naar een bedrijfsevenement met een drum- en dj workshop, pubquiz en een knallend eindfeest met de gezelligste DJ's. Een bedrijfsfeestje aan de zaak met de drumcaravan is ook altijd een leuk idee vooral bij de vrijdagmiddag borrels. Of een bedrijfsuitje op het bedrijf met de Drumcaravan waar een heel feest omheen gebouwd kan worden.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Vervolg workshops 

Na vele workshops hebben we schitterende reacties gekregen met regelmatig de vraag of er een vervolg workshop bestaat. Omdat wij deze vraag zo vaak hebben gehad hebben wij speciaal voor jullie deze vervolg drumworkshop ontwikkeld en deze de naam gegeven Drummen is Doorslaan.

In deze drumworkshop gaan we door met oefeningen van de eerste workshop. We gaan door met een nieuwe drumritmes en voegen daar nieuwe fills aan toe. Het belooft een intensieve dag te worden waarbij het nogal warm kan zijn. Je kunt vooraf je favoriete muziek doorgeven en de best haalbare nummers werken we samen uit.

Je kunt je aanmelden bij een van de openstaande data en je toevoegen aan een groep met andere drummers die de vervolg drumworkshop doen. Veel plezier!

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Workshops via school

Via verschillende scholen worden er workshops aangeboden naast de reguliere lessen. Deze zijn soms eenmalig en veelal in blokken van meerdere weken tot een geheel jaar. Drum-Party kan een hele leuke en leerzame invulling geven aan deze workshops. 

De leerlingen ontwikkelen zich op de vlakken muziek, motoriek en groei op persoonlijke ontwikkeling die tijdens de workshops worden meegegeven.

Prijzen zijn op aanvraag

Op dit moment gelden voor al onze producten speciale corona kortingen


Direct online aanvragen!

 Wij bevestigen uw aanvraag per e-mail.