Kinderfeestjes

Juist nu bij jou thuis voor de deur!

Drumcaravan voor de deur
Drumcaravan voor de deur
Iedereen heeft plezier
Iedereen heeft plezier

Voor de deur. Hoe gaat het in zijn werk?

Je zoekt een kinderfeestje en je vind drummen leuk dan is een kinderfeestje drummen natuurlijk hartstikke leuk. Normaal gesproken nodigen wij jullie dan uit in de drumschool om hier een onvergetelijk feest te beleven.

Nu gaat dat toch anders. De drumschool is dicht en daarom hebben wij dé oplossing bedacht om kinderfeestjes bij jou in de buurt uit te voeren. Dat kan voor de deur maar als dat niet kan is er vast wel een school, sportvereniging of scouting die voor 2 uurtjes ruimte wilt vrijhouden.

Wat is de Drumcaravan

Drummen in de Drumcaravan
Drummen in de Drumcaravan

Wij komen naar u toe met de Drumcaravan. Dit is onze caravan waarmee we op evenementen als festivals staan en ook scholen en bso's afrijden.

In deze caravan staan 7 geluidloze elektronische drumstellen met ieder een koptelefoon en tablet. Via deze tablets krijgen de kinderen de workshop drummen. Ieder jaar leren honderden kinderen wat drummen is.

In de video hier onder zie je de drumcaravan op het eerste kinderfeestje van dit jaar. Wat een plezier hebben we allemaal gehad en dat gebeurd dus vaker.

Wat kan je verwachten

Tijdens het kinderfeestje leer je op een speelse manier drummen. Dat gebeurd door de lesvideo's van Online Drumles. Het kinderfeestje duurt 1,5-2 uur waarin een uur workshop word gegeven. De overige tijd zal een groot feest gevierd worden met de muziek die wij meenemen. Je kunt daarvoor ook een eigen playlist samenstellen.

Hoe nu verder

Als je graag nu je kinderfeestje wilt inboeken dan kan dat via het contactformulier hier onder of door contact op te nemen met Djesse van der Geest op 0634258012. Samen bespreken we alle ins en outs om het kinderfeestje perfect te laten verlopen.

Je kunt in de Drumcaravan met 7 kinderen (onder de 12 jaar) tegelijkertijd drummen. Als je samen met meer vriendjes wilt drummen dan kan dat ook. Wij nemen dan extra drumstellen mee. Ook kan je je kinderfeestje helemaal compleet maken met onze zelfgemaakte trommeltaart.

Feest en festival opstelling
Feest en festival opstelling
Zo ziet een drumworkshop eruit
Zo ziet een drumworkshop eruit

Tarieven

Een kinderfeestje drummen kan je zo samenstellen als je zelf wilt. 

Voor een kinderfeestje van 1,5-2 uur op locatie vragen wij €165,- op basis van 7 kinderen. 

Daar komen altijd nog reiskostenvergoedingen overheen van €0,50 per km vanuit de Grote Waard in Honselersdijk. 

Je kunt de trommeltaart toevoegen voor (€20,-). Deze is tijdelijk in de aanbieding voor €15,-

Voor het bijplaatsen van een extra drumstel rekenen wij €20,- per drumstel. Dit is bijvoorbeeld van toepassing bij een kinderfeestje van 8 of 10 kinderen.

Als jullie een langer feest willen dan kan dat ook door het bijboeken van extra tijd voor €30,- per half uur.

Interesse? bespreek het kinderfeestje met Djesse.

Elektronisch drummen
Elektronisch drummen
Drummen verbindt
Drummen verbindt