de-Drummen in de Drumcaravan - VLOG

22.06.2024

OP PAD MET DE DRUMCARAVAN

Heerlijk! We mochten weer een feestelijke opdracht uitvoeren met de Drumcaravan. Sinds de lockdown is dat namelijk al niet meer gebeurd. Omdat de scholen en bso's dicht zijn en de evenementen niet meer uitgevoerd mogen worden is de Drumcaravan niet veel meer in te zetten. Wel heb ik een aantal promotie video's opgenomen om wel zichtbaar te blijven en ons product beter uit te leggen.


DE EERSTE VERJAARDAG VAN HET JAAR

De eerste maand van dit jaar was al halverwege toen ik de vraag kreeg om als verassing op de verjaardag van een tweeling langs te komen met de Drumcaravan. Hierop hebben we de slingers meegenomen en zijn we naar Vlaardingen gereden.

De aanwezige kinderen waren super leuk aan het drummen en het ging wonderbaarlijk goed. Eerst leerden zij de basis van het drummen in de Drumcaravan en daarna kreeg iedereen de kans om met muziek mee te spelen in de wijk


DRUMMEN IN DE WIJK

Het idee om in wijken te staan ontstond een week eerder. In andere wijken zagen we veel kinderen op straat spelen en hierop dachten we dat het super leuk zou zijn om met de kinderen onder de 12 jaar even de afleiding op te zoeken en muzikaal bezig te zijn in de Drumcaravan. Daarnaast zou ik het dan heel erg leuk vinden om mijn startende YouTube kanaal te promoten. Kinderen zijn immers de grootste doelgroep op YouTube


IN DE VLOG IS HET ALTIJD FEEST 

Zoals je in de video ziet is het altijd feest in de Drumcaravan. In het begin ontdek je nieuwe geluiden door je koptelefoon, al snel leer je echt drummen en daarna sluiten we de dag knallend af met de heerlijkste hits die we allemaal kennen.

Sinds de laatste week van december ben ik begonnen met het vastleggen van mijn dagelijks leven en mijn bedrijf om dit later op YouTube te plaatsen.

Het leukste vind ik het maken van dagelijkse vlogs. Hierbij neem ik de hele dag alles op wat ik doe en dit verwerk ik in een video van 10-15 minuten. Dagelijks krijg ik hier enorm leuke reacties op. Zij vinden de video's leuk qua montage en alles wat ik doe. Zelf zie ik dat ik nog een hoop heb te halen in kwaliteit en dat is voor mij een motivatie om iedere dag hiermee door te gaan.


Bekijk de vlogs over de Drumcaravan en alle andere leuke video's die aan Drum-Party gerelateerd zijn.