Aan de slag

Met Drum-Party School

Drum-Party-School

De nieuwste methode om op school te drummen. Helemaal naar wens in te richten met e-drumstellen op locatie om zelf de lessen te volgen en door het geven van lessen aan groepen tegelijkertijd tot 30 leerlingen.


Hoe het werkt

Wij plaatsen 1 of meerdere van onze e-drumstellen op locatie met daarbij een koptelefoon, drumstokken, een drumkruk en een tablet. 

Op de tablet krijg je toegang tot de video drumlessen die op verschillende niveaus te volgen zijn. Van super eenvoudige oefeningen met alleen je handen tot beide handen en voeten tegelijkertijd en dit allemaal op een vrolijke manier met veel muziek.

Drum-Party-Class

Het is mogelijk om voor een korte periode genoeg drumstellen te laten plaatsen zodat alle leerlingen een kennismaking kunnen maken met drummen en verschillende ritmes kunnen spelen.

Ook beschikken wij over verschillende andere mogelijkheden om in kleinere groepen de Drum-Party-Class op te zetten. Bekijk hiervoor de Drumcaravan voor meer informatie.

Tarieven

De tarieven voor de e-drumstellen

De tarieven voor workshops

De tarieven voor de Drumcaravan

Als een of meerdere diensten worden afgenomen zijn er speciale kortingen. Vraag hier onder een vrijblijvende offerte aan voor uw organisatie.


Extra informatie

Wij zullen u op maat een passend advies geven.