Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Speciaal onderwijs

Hier leer je ontdekken waar drummen écht goed voor is

Iedereen kan leren drummen

Voor de kinderen in het speciaal onderwijs hebben wij een oplossing bedacht waardoor wij blijven zeggen dat iedereen kan leren drummen.

Tijdens de coördinatie trainingen leren kinderen drummen door het los van elkaar te bewegen van de ledematen. Vanuit deze vereenvoudigde oefeningen kan een goede basis van het drummen ontstaan.


Drumcaravan op school 

De Drumcaravan is overal voor inzetbaar en dus ook op school. Het is mogelijk om met een aantal klassen per dag een ervaring met drummen op te doen. Het aanbod van de Drumcaravan is vrij divers. Dit kan op reguliere schooldagen en ook op speciale dagen die eens in de zoveel tijd voorkomen.

Wij raden aan dat een begeleider, die de kinderen kent, uitleg geeft over de drumlessen en drumstellen zodat dit bij de kinderen vertrouwd aanvoelt. Dit uiteraard onder onze begeleiding.

Drumstel op school

Sommige leerlingen vinden het lastig om de hele dag geconcentreerd te blijven op de opdrachten vanuit school. Voor deze kinderen is het ideaal om even de juiste afleiding op te zoeken achter een drumstel met drumlessen.

Een kind kan ten eerste al zijn gedachtes van zich af slaan en ten tweede wordt de focus verhoogt van het kind door daadwerkelijk te leren drummen zonder dat iemand daar verder iets van hoort. Ten derde is een kind een nieuwe hobby aan het uitoefenen waar hij of zij zich in kan ontwikkelen en groei in kan ervaren.

Het is mogelijk om één of meerdere drumstellen met drumlessen op een school te plaatsen. Dit kan om te beginnen voor een week om te bekijken of er genoeg interesse is. Hierna kan een keuze worden gemaakt hoe lang de drumstellen blijven staan. Dat kan verlengd worden met een maand, per maand, per half jaar, een jaar of permanent in die zin van het kopen van een drumstel en het afnemen van een abonnement van Online Drumles.

Een elektronisch drumstel kan als vrijwel onverwoestbaar worden beschouwd als er alleen op het drumstel zelf word gedrumd. Binnen het speciaal onderwijs nemen wij extra voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat kabeltjes niet snel worden verwisseld of verwijderd.

Jubileum feesten 

Na jaren lang als organisatie te bestaan komt er vanzelf een gelegenheid om een jubileumfeest te organiseren. Wij zijn hier met Drum-Party graag bij om het feest nog meer invulling te geven. Dit kunnen wij doen door drumworkshops aan te bieden in de Drumcaravan en het geven van een DJ+Drumshow.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Bekijk hiernaast een aantal leuke foto's -->

Prijzen zijn op aanvraag

Op dit moment gelden voor al onze producten speciale corona kortingen


Direct online aanvragen!

 Wij bevestigen uw boeking per e-mail.