Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Middelbaar onderwijs

Ritme ontwikkeling 

Op het middelbaar onderwijs worden leerlingen klaargestoomd om een keuze te maken wat zij na de middelbare school willen doen op het mbo, hbo of zelfs de universiteit. Het is enorm belangrijk dat de leerlingen een goede keuze maken om later juist iets doen waarvan ze veel energie krijgen.


Drumles op school

Een van de meest gave alternatieve lesprogramma's die wij aanbieden is het leren van drums en het maken van je eigen drumbeat. Dit gaat in zijn werk door in een eerste les te de basis van het drummen onder de knie te krijgen, deze kennis een paar dagen te laten bezinken en bij de tweede les aan de slag te gaan om zelf ritmes/beats uit te tekenen en deze te leren spelen. Op deze manier leren de leerlingen dat het mogelijk is om zelf iets te ontwerpen en door te ontwikkelen tot een waar product wat hoorbaar te reflecteren is in de werkelijkheid.

- Demo versie beschikbaar tegen extra hoge korting -

Drumstel op school 

Voor sommige leerlingen is het lastig om de hele dag geconcentreerd te blijven op de opdrachten vanuit school. Voor deze kinderen is het ideaal om even de juiste afleiding op te zoeken achter een drumstel met drumlessen.

Een kind kan ten eerste al zijn gedachtes van zich af slaan en ten tweede word de focus verhoogt van het kind door daadwerkelijk te leren drummen zonder dat iemand daar verder iets van hoort. Ten derde is een kind een nieuwe hobby aan het uitoefenen waar hij of zij zich in kan ontwikkelen en groei in kan ervaren.

Het is mogelijk om een of meerdere drumstellen met online drumlessen op een school te plaatsen. Dit kan om te beginnen met een proefweek om te bekijken of er genoeg interesse is vanuit de leerlingen. Hierna is te bepalen voor hoe lang de drumstellen blijven staan.

Het abonnement is de verlengen met een week, een maand of een half jaar. Het is ook mogelijk om hierna het drumstel te kopen in combinatie met een jaarabonnement van Online Drumles.

Workshops via school

Via verschillende scholen worden er workshops aangeboden naast de reguliere lessen. Deze zijn soms eenmalig en veelal in blokken van meerdere weken tot een geheel schooljaar. Drum-Party kan een hele leuke en leerzame invulling geven aan deze workshops.

De leerlingen ontwikkelen zich op de vlakken muziekkennis, motoriek, coördinatie, focus en groei op persoonlijke ontwikkeling die tijdens de workshops worden meegegeven.

Open podium 

Bij een open podium hoort natuurlijk muziek en daarbij wenst iedereen dat de kwaliteit van het geluid goed is om het meeste van de show te genieten. Vanuit Drum-Party en LeonDrums worden hierom ook professionele drumstellen aangeboden van het hoogste segment. In sommige gevallen is het zelfs zo dat dit drumstel gesponsord word wanneer er een leuke tegenprestatie tegenover staat zoals het plaatsen van een promotie stand of bij het boeken van een of meerdere activiteiten. Deze mogen ook in het verleden al zijn geweest.

Wij willen dit zo graag aanbieden omdat het voor veel muzikanten op school mogelijk is om een eigen instrument mee te nemen. Bij een drumstel gaat dit vaak lastiger. Vandaar bieden wij de oplossing. Daarbij komt vaak kijken dat er jaren op hetzelfde drumstel wordt gespeeld zonder dat hier onderhoud aan is gepleegd. Het drumstel wat wij afleveren is geheel compleet en van de hoogste kwaliteit. Dat is iets waar iedere drummer blij van wordt.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Sponsorloop 

De sponsorloop wordt in veel plaatsen georganiseerd om het goede doel te steunen. Kleine en grote organisaties met allemaal hetzelfde doel om de wereld beter te maken. De kern van Drum-Party ligt hier ook op. Zo steunen en faciliteren wij verschillende goede doelen en werken wij met stichtingen samen die deels dezelfde visie hebben als wij.

Bij een sponsorloop of actie voor het goede doel is het mooi om extra activiteiten te plaatsen om mensen meer te motiveren en extra invulling te geven in het gehele plaatje. Er kunnen drumstellen langs de kant worden geplaatst om even los te gaan tijdens de andere activiteiten door of er kunnen mensen drummen in de Drumcaravan. Hier is ook een DJ+Drumshow aan toe te voegen om iedereen die het goede doel steunt te motiveren om door te blijven gaan met waarmee zij zo goed bezig zijn.

Wij van Drum-Party bieden bij een sponsorloop aan om de helft van het bedrag wat wij berekenen te schenken aan het goede doel waarvoor de organisatie zich inzet. Het is ook mogelijk om entree te vragen bij de Drumcaravan die wij dan volledig schenken aan het goede doel.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Jubileum 

Na jaren lang als organisatie te bestaan komt er vanzelf een gelegenheid om een jubileumfeest te organiseren. Wij zijn hier met Drum-Party graag bij om het feest nog meer invulling te geven. Dit kunnen wij doen door drumworkshops aan te bieden in de Drumcaravan en het geven van een DJ+Drumshow.

- Door de corona situatie is dit product tijdelijk in de meeste gevallen niet beschikbaar -

Prijzen zijn op aanvraag

Op dit moment gelden voor al onze producten speciale corona kortingen


Direct online aanvragen!

 Wij bevestigen uw boeking per e-mail.