Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een boeking bij Drum-Party niet door kan gaan. Ziekte en extreem slecht weer zijn vooraf niet te voorspellen. 

Hoewel dit altijd kan gebeuren houden wij bij Drum-Party bussen, trailers, materialen en personeel voor een specifiek moment gereserveerd bij boekingen. Daarom zijn er voorwaarden opgesteld voor in het geval dat een boeking om welke reden dan ook niet door kan gaan.

Iedere situatie is anders

Bij (extreem) slecht weer

Slecht weer is niet te voorspellen op lange termijn. Toch hebben wij bij Drum-Party de meeste van onze producten zo ontwikkeld dat deze bij iedere weersomstandigheden door kunnen gaan. 

Hierom voeren wij uit principe geen coulanceregeling bij slecht weer en zal 100% van het offertebedrag gefactureerd worden. 

Bij een medische situatie

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iemand ziek wordt. Dat kan aan uw en onze zijde zijn.

Vanuit Drum-Party proberen we ten alle tijden voor vervanging te zorgen. Tot op de dag van vandaag is dat ook altijd gelukt. Mocht dit niet lukken dan zult u uiteraard ook geen factuur van ons ontvangen. Als compensatie bieden wij een schadevergoeding aan van €100,- als door toedoen van Drum-Party een opdracht door ziekte niet door kan gaan.

Mocht er aan uw zijde een boeking niet door kunnen gaan hanteren wij de volgende percentages. Wij zullen 50% factureren als dit een week vooraf bij ons bekend is, 75% binnen 72 uur en 100% binnen de 24 uur voor vertrek van de zaak richting de boeking. Indien het langer dan 7 dagen bij ons bekend is facturen wij enkel 30% van het offertebedrag.

Niet genoeg aanmeldingen 

U boekt de leukste muzikale activiteit van Nederland en toch lukt het niet om het gewenst aantal plekken te vervullen. In enkele gevallen komt dit voor.

Wij hanteren hiervoor de volgende regelingen. Wij zullen 50% factureren als dit een week vooraf bij ons bekend is, 75% binnen 72 uur en 100% binnen de 24 uur voor vertrek van de zaak richting de boeking. Indien het langer dan 7 dagen bij ons bekend is facturen wij enkel 30% van het offertebedrag.

De boeking willen verplaatsten op lange en korte termijn

Als u om wat voor reden dan ook de boeking wilt verplaatsen dan kan dit uiteraard. 

Doet u dit 2 maanden van te voren dan kan dit kosteloos. 1-2 maanden van te voren kan dit tegen 20% van het offertebedrag, 14-30 dagen tegen 30%, 7-13 dagen tegen 50%, 72 uur tot 6 dagen van te voren tegen 60% en binnen een week tegen 75% van het offertebedrag. Binnen 24 uur voor aanvang zullen wij 100% factureren.

Op het moment dat Drum-Party niet kan leveren

Tot op de dag van vandaag is het nog nooit voorgekomen dat wij niet zijn op komen dagen. Wel kan het zijn dat er iets net niet volgens afspraken geleverd kan worden. Denk hierbij aan het aantal drumstellen. In dit geval compenseren wij de kosten en bieden wij een korting aan om de schade te compenseren.

Op het moment dat Drum-Party niet op komt dagen (no show)

Dit is nog nooit voorgekomen maar mocht dit toch ooit zo zijn dan zullen wij de geleden schade uiteraard compenseren. Buiten het feit dat wij niet zullen factureren bieden wij een schadevergoeding aan van 10% van het offertebedrag met een minimum van €100,-

Heeft u vragen over deze voorwaarden?