Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Basis onderwijs

Dat is waar het onderwijs begint

Muziek is belangrijk 

Op het basisonderwijs wordt de basis gebouwd waarop kinderen groot worden. Het is heel belangrijk dat dit onderwijs op een goede manier word aangeboden en daarom is het veelal hard werken. Wie hard wil werken moet ook de juiste ontspanning kunnen vinden en voor veel kinderen zit dat zeker wel in de muziek. Sommige hiervan weten dit ook al en andere moeten het nog ontdekken. Om de juiste combinatie tussen hard werken en ontspanning aan te kunnen bieden waarbij veel geleerd kan worden op een hele leuke manier, kunnen wij vanuit Drum-Party komen om iets heel anders aan te bieden dan vanuit de reguliere lessen.


 Drumstel op school

Voor sommige leerlingen is het lastig om de hele dag geconcentreerd te blijven op de opdrachten vanuit school. Voor deze kinderen is het ideaal om even de juiste afleiding op te zoeken achter een drumstel met drumlessen.

Een kind kan ten eerste al zijn gedachtes van zich af slaan en ten tweede word de focus verhoogt van het kind door daadwerkelijk te leren drummen zonder dat iemand daar verder iets van hoort. Ten derde is een kind een nieuwe hobby aan het uitoefenen waar hij of zij zich in kan ontwikkelen en groei in kan ervaren.

Het is mogelijk om een of meerdere drumstellen met drumlessen op een school te plaatsen. Dit kan om te beginnen voor een week om te bekijken of er genoeg interesse ligt. Hierna is te bepalen voor hoe lang de drumstellen blijven staan. Dat kan verlengd worden met een maand, per maand of per half jaar.

Drumcaravan op school

De Drumcaravan is overal voor inzetbaar en dus ook op school. Het is mogelijk om met een aantal klassen per dag een ervaring met drummen op te doen. Het aanbod van de Drumcaravan is vrij divers. Dit kan op reguliere schooldagen en ook op speciale dagen die eens in de zoveel tijd voorkomen.

Sportdag

Een van die dagen is de sportdag. Drummen is immers ook een sport. Je beweegt je veel en je bent bezig met je coördinatie net zoals dat is met veel andere sporten. Tijdens de sportdag kan de Drumcaravan ook een geheel sportveld voorzien van muziek. Zelfs in combinatie met een dj.

Goede doelen actie!

Op vele momenten worden ers speciale evenementen georganiseerd om het goede doel te steunen. Van kleine tot grote organisaties met allemaal een schitterende visie om de wereld beter te maken. De kern van Drum-Party ligt hier ook op. Zo steunen en faciliteren wij verschillende goede doelen en werken wij met stichtingen samen die deels dezelfde visie hebben als wij.

Prijzen zijn op aanvraag

Op dit moment gelden voor al onze producten speciale corona kortingen


Direct online aanvragen!

 Wij bevestigen uw boeking per e-mail